Een korte en krachtige boost voor jou én jouw bedrijf

Klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen? Ontdek onze krachtige workshops voor groei en ontwikkeling!

BusinessRICH:

Een intensieve tweedaagse groepscoaching workshop die zich richt op de essentiële gebieden voor bedrijfsgroei en ontwikkeling.

Als je weinig tijd hebt, biedt BusinessRICH de perfecte ‘hands-on’ introductie in de ActionCOACH aanpak. Ontdek nieuwe inzichten en concrete groeistrategieën voor blijvend succes!

PlanningCLUB:

Maak in slechts twee dagen een compleet en dynamisch businessplan. Met dit interactieve programma begeleiden we je door het planningsproces met business coaching, advies en handige tools. Je creëert moeiteloos een meerjarig businessplan met effectieve groeistrategieën en financiële projecties.

SeminarCLUB:

Verbeter de specifieke vaardigheden van jezelf en jouw team met onze praktische workshops. Van telefoon- en servicetraining tot andere essentiële aspecten van bedrijfsvoering waar medewerkers kunnen groeien.

LeverageGAME:

Leer op een speelse manier hoe je een bedrijf echt runt. Ontdek het ‘Business Chassis’ en de kracht van Leverage met dit bordspel. Verrijk jezelf met 282 eenvoudige strategieën om het aantal klanten, omzet en winst drastisch te verhogen. Leer hoe je jezelf onmisbaar maakt in je bedrijf en ontdek meer over jezelf als ondernemer.

Klaar om te groeien, te leren en jouw bedrijf naar ongekend succes te brengen? Sluit je aan bij onze workshops en neem de volgende stap in jouw ondernemersreis!

7 REDENEN OM VANDAAG MET EEN COACH TE STARTEN …

  1. Je gaat minder werken en meer ontspannen … Het ActionCOACH-business coaching programma is als het hebben van een marketingmanager, verkoopdirecteur, trainingscoördinator, partner, vertrouwenspersoon, mentor en vriend die zich allemaal richten op het succes van jouw bedrijf …
  2. Een ActionCOACH houd je verantwoordelijk en houd je gefocust op jouw doelen en doelstellingen. Geen excuses. Je krijgt eindelijk die lijst met “to do’s” klaar.
  3. Je leert de gemakkelijkste en snelste manieren om jouw bedrijf meer geld te laten verdienen en hoe je dat geld kunt omzetten in winst.
  4. Je leert het meest effectieve wervingssysteem voor nieuwe medewerkers – voor gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde teamleden. Je krijgt dan de beste mensen die de toekomst van jouw bedrijf gaan opbouwen.
  5. Je krijgt een nieuw perspectief op jouw bedrijf en gebruikt informatie om beslissingen te nemen die jouw toekomstige traject zullen veranderen.
  6. Je leert eerst voordat je gaat verdienen. We zullen in jouw hele organisatie een passie voor leren inbrengen, waardoor bij iedereen in je bedrijf de betrokkenheid al toenemen. Leren leidt tot het beheersen van nieuwe vaardigheden die de prestaties van de organisatie zullen verbeteren.
  7. Je kunt de kracht van onze verkoop- en marketingsystemen benutten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze bewezen processen en strategieën zijn niet alleen fundamenteel gezond, ze zijn ook getest in duizenden bedrijven.

HAAL MEER UIT JEZELF.
HOE STAAT JOUW BEDRIJF ERVOOR?

Wil je een beter presterend bedrijf waarin je minder hard hoeft te werken, met een beter team en meer winst?

CONTACT

We horen graag van je. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

5 + 1 =

Gratis Sessie