OVER MIJ

 

Ik ben al sinds mijn 20e actief in het bedrijfsleven, en kocht op mijn 26e mijn eerste bedrijf. Zo heb ik geleerd hoe niet alleen in goede tijden succesvol te zijn, maar ik weet ook uit eigen ervaring wat er nodig is om een tijd van crisis te doorstaan.

In mijn loopbaan heb ik diverse opleidingen genoten, kennis en ervaring opgedaan in ondernemerschap, inkoop, verkoop en advisering. Sinds 1989 heb ik meer dan 200 ondernemers geholpen hun doelen te bereiken.

Mijn klanten hebben een substantiële groei bereikt in hun bedrijfsresultaten door onder andere verbeteringen in verkoop, personeelsmanagement, bedrijfssystemen en strategische planning. Ik help ondernemers met persoonlijke – en zakelijke ontwikkeling en uitdagingen.

Door mijn kennis, achtergrond en ervaringen in combinatie met het zeer complete, gesystematiseerde en unieke ActionCOACH concept ben ik ervan overtuigd dat ik, als coach, iedere ondernemer een succesvolle samenwerking kan aanbieden.

Ik ben getrouwd en vader van vier kinderen. Naast mijn werk en gezin ben ik actief als brandweerman, voetballer en bestuurlijk actief in het plaatselijke verenigingsleven.

HAAL MEER UIT JEZELF.
HOE STAAT JOUW BEDRIJF ERVOOR?

Wil je een beter presterend bedrijf waarin je minder hard hoeft te werken, met een beter team en meer winst?

CONTACT

We horen graag van je. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

1 + 9 =

Gratis Sessie