arjan steenbergen wit

Mijn 14 beloftes

Het is goed om te ontdekken waar ik voor sta. We hebben dit vertaald naar onderstaande 14 cultuurpunten.
Ik noem het mijn 14 persoonlijk beloftes.

Ultieme Toewijding

Ik streef naar succes met ongekende vastberadenheid. Voor, mijn team, en onze gewaardeerde relaties zet ik me volledig in, zonder compromissen.

Een business coach zal je altijd de waarheid vertellen, zelfs als je die niet wilt horen. Met een uitgebreid arsenaal aan business tools kunnen wij je helpen jouw bedrijf te laten groeien.

Onwrikbaar Eigenaarschap

Verantwoordelijkheid is mijn tweede naam. Ik neem volledig de leiding over mijn acties en aanvaard de gevolgen. Als verandering gewenst is, begin ik eerst bij mezelf.

Ongeëvenaarde Integriteit

Ik houd altijd mijn beloften en sluit enkel deals die ik kan nakomen. Als iets niet haalbaar lijkt, communiceer ik dit direct en eerlijk.

Streven naar Uitmuntendheid

Goed is niet goed genoeg. Ik lever altijd producten en diensten van topkwaliteit die waarde toevoegen voor iedereen op de lange termijn. Ik omarm voortdurende verbetering en innovatie, met als doel het maximale te bereiken met minimale middelen.

Positieve Communicatie

Ik spreek met respect en motivatie over mijn collega’s en relaties zowel in het openbaar als privé. Sarcasme en roddels zijn niet aan mij besteed. Ik sta achter wat ik zeg en neem verantwoordelijkheid voor de impact van mijn communicatie. Begroeten en afscheid nemen doe ik met persoonlijke aandacht en ik bied altijd excuses aan voor eventuele verstoringen in relaties voordat ik naar oplossingen zoek. Zorgen deel ik alleen privé met betrokkenen.

Succesgerichte Mindset

Ik concentreer me uitsluitend op positieve resultaten bij alles wat ik doe. Ik gun mezelf en anderen succes in gelijke mate: Win/Win is mijn mantra. Met een innerlijke trots, voorspoed, vaardigheden en zelfvertrouwen, bekrachtig ik mijn eigen succes.

Eindeloze Ontwikkeling

Ik leer van elke fout. Voortdurend werk ik aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat ik anderen kan bijstaan in hun leerproces. Als educator moedig ik mijn klanten aan om weloverwogen beslissingen te nemen voor hun toekomst. Praktische kennis staat centraal, geen loze theorie.

Synergie en Samenwerking

Als teamspeler en leider breng ik ons team samen naar de gezamenlijke doelen. Samenwerking is het sleutelwoord en compromissen zijn geen optie. Ik ben flexibel en bereid te veranderen wanneer nodig, vraag om hulp en help anderen in tijden van behoefte.

Harmonie in Balans

Ik streef naar balans in mijn leven. Spirituele, sociale, fysieke en familiale aspecten zijn even belangrijk als financiële en intellectuele facetten. Eerst voltooi ik mijn werk en belangrijkste taken, zodat ik voldoende qualitytime overhoud voor mezelf, mijn gezin en om me te vernieuwen.

Feestelijk Genieten

Het leven is een genotvolle reis en ik waardeer elk moment. Ik creëer een omgeving van vreugde en geluk, waarin anderen zich kunnen laven aan positieve energie.

Systematische Oplossingen

Bij elk probleem zoek ik naar een oplossing. Ik innoveer liever met systemen dan dat ik mensen probeer te veranderen. Ik houd vast aan bestaande systemen tot een nieuw, verbeterd systeem wordt geïntroduceerd. Verbeteringen reik ik altijd direct aan.

Onwankelbare Consistentie

Ik handel consistent en betrouwbaar, zodat mijn klanten en team zich comfortabel voelen bij mijn aanwezigheid. Discipline in mijn werk leidt tot consistente resultaten, groei en succes.

Dankbare Erkenning

Dankbaarheid is mijn tweede natuur. Ik bedank anderen en toon waardering op diverse manieren, zodat zij zich gewaardeerd voelen. Ik vier mijn en andermans overwinningen en betrap mezelf en anderen op al het goede wat we doen.

Overvloedig Geven en Ontvangen

Ik ben een gulle gever en ontvanger van overvloed. Mijn eigenwaarde en die van anderen respecteer ik. Overvloed stroomt rijkelijk in alle aspecten van mijn leven, waardoor ik beloond word voor de overvloed die ik voor anderen creëer. In balans ontvang ik wat ik geef.

7 REDENEN OM VANDAAG MET EEN COACH TE STARTEN …

  1. Je gaat minder werken en meer ontspannen … Het ActionCOACH-business coaching programma is als het hebben van een marketingmanager, verkoopdirecteur, trainingscoördinator, partner, vertrouwenspersoon, mentor en vriend die zich allemaal richten op het succes van jouw bedrijf …
  2. Een ActionCOACH houd je verantwoordelijk en houd je gefocust op jouw doelen en doelstellingen. Geen excuses. Je krijgt eindelijk die lijst met “to do’s” klaar.
  3. Je leert de gemakkelijkste en snelste manieren om jouw bedrijf meer geld te laten verdienen en hoe je dat geld kunt omzetten in winst.
  4. Je leert het meest effectieve wervingssysteem voor nieuwe medewerkers – voor gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde teamleden. Je krijgt dan de beste mensen die de toekomst van jouw bedrijf gaan opbouwen.
  5. Je krijgt een nieuw perspectief op jouw bedrijf en gebruikt informatie om beslissingen te nemen die jouw toekomstige traject zullen veranderen.
  6. Je leert eerst voordat je gaat verdienen. We zullen in jouw hele organisatie een passie voor leren inbrengen, waardoor bij iedereen in je bedrijf de betrokkenheid al toenemen. Leren leidt tot het beheersen van nieuwe vaardigheden die de prestaties van de organisatie zullen verbeteren.
  7. Je kunt de kracht van onze verkoop- en marketingsystemen benutten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze bewezen processen en strategieën zijn niet alleen fundamenteel gezond, ze zijn ook getest in duizenden bedrijven.

HAAL MEER UIT JEZELF
HOE STAAT JOUW BEDRIJF ERVOOR?

Wil je een beter presterend bedrijf waarin je minder hard hoeft te werken, met een beter team en meer winst?

CONTACT

We horen graag van je. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

1 + 15 =

Gratis Sessie