Groeps coaching

ls premium 1-op-1 coaching iets te veel is of als je het gezamenlijk leren met 1 tot 3 andere ondernemers waardeert, dan is MentorCLUB waarschijnlijk de ideale keuze voor jou.

MentorCLUB

MentorCLUB biedt wekelijkse of tweewekelijkse coachingsessies voor kleine groepen van maximaal vier niet-concurrerende ondernemers.

In slechts zeven (7) sessies krijg je nieuwe kennis en actieplannen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je zult beschikken over de tools en strategieën die nodig zijn om hogere winsten en meer succes te behalen. Met een voorsprong op de concurrentie ontdek je de impact die MentorCLUB al op duizenden andere ondernemers heeft gehad.

GrowthCLUB

Kies voor GrowthCLUB, een jaarprogramma dat zich richt op het maken van tactische plannen voor jouw bedrijf op een leerzame en leuke manier. Elk kwartaal krijg je een volledige planningsdag en maandelijkse ‘check-ins’ om op koers te blijven.

GrowthCLUB traint je in strategieën die je helpen jouw tijd te beheersen, prioriteiten scherp te stellen en je voorziet van de juiste mindset en tools om jouw doelen te bereiken. Het resultaat is een actieplan met duidelijke kwartaaldoelstellingen voor jou en jouw team.

ProfitCLUB

Bij ActionCOACH weten we dat netwerken werkt, maar het is niet altijd eenvoudig om de tijd te vinden en de motivatie te behouden om jouw netwerk te onderhouden.

Daarom hebben we ProfitCLUB geïntroduceerd. Door deel te nemen aan ProfitCLUB start jouw reis naar een meer winstgevende onderneming, met tweewekelijkse ontmoetingen met gelijkgestemde ondernemers.

ProfitCLUB is speciaal ontworpen voor MKB’ers en elke bijeenkomst is zorgvuldig samengesteld om jou het maximale te bieden. Je bouwt niet alleen aan jouw bedrijf, maar ook aan je netwerk, jouw winst en jouw ondernemerskennis.

Als lid van ProfitCLUB kun je GRATIS deelnemen aan ‘business building’-workshops die je leren hoe je aan je bedrijf kunt werken in plaats van erin te blijven hangen. Zo vermijd je de standaard valkuilen waar de meeste ondernemers in stappen.

Ontdek de perfecte ondersteuning voor jouw onderneming en meld je vandaag nog aan voor MentorCLUB, GrowthCLUB of ProfitCLUB!

7 REDENEN OM VANDAAG MET EEN COACH TE STARTEN …

  1. Je gaat minder werken en meer ontspannen … Het ActionCOACH-business coaching programma is als het hebben van een marketingmanager, verkoopdirecteur, trainingscoördinator, partner, vertrouwenspersoon, mentor en vriend die zich allemaal richten op het succes van jouw bedrijf …
  2. Een ActionCOACH houd je verantwoordelijk en houd je gefocust op jouw doelen en doelstellingen. Geen excuses. Je krijgt eindelijk die lijst met “to do’s” klaar.
  3. Je leert de gemakkelijkste en snelste manieren om jouw bedrijf meer geld te laten verdienen en hoe je dat geld kunt omzetten in winst.
  4. Je leert het meest effectieve wervingssysteem voor nieuwe medewerkers – voor gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde teamleden. Je krijgt dan de beste mensen die de toekomst van jouw bedrijf gaan opbouwen.
  5. Je krijgt een nieuw perspectief op jouw bedrijf en gebruikt informatie om beslissingen te nemen die jouw toekomstige traject zullen veranderen.
  6. Je leert eerst voordat je gaat verdienen. We zullen in jouw hele organisatie een passie voor leren inbrengen, waardoor bij iedereen in je bedrijf de betrokkenheid al toenemen. Leren leidt tot het beheersen van nieuwe vaardigheden die de prestaties van de organisatie zullen verbeteren.
  7. Je kunt de kracht van onze verkoop- en marketingsystemen benutten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze bewezen processen en strategieën zijn niet alleen fundamenteel gezond, ze zijn ook getest in duizenden bedrijven.

HAAL MEER UIT JEZELF.
HOE STAAT JOUW BEDRIJF ERVOOR?

Wil je een beter presterend bedrijf waarin je minder hard hoeft te werken, met een beter team en meer winst?

CONTACT

We horen graag van je. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

7 + 7 =

Gratis Sessie