arjan steenbergen wit

Mijn 7 persoonlijke Garanties

Ik garandeer…

dat je resultaten behaalt en dat je in staat zult zijn de investering in mij, als jouw ActionCOACH,terug te verdienen binnen 17 weken dat ik jouw bedrijf coach. Zo niet dan is mijn coaching GRATIS!

Ik garandeer…

dat mijn coaching programma’s wereldwijd zijn getest en bewezen, dus als je mij als jouw ActionCOACH inhuurt, zul je resultaten behalen. Of het nu gaat om meer tijd, een beter team of meer geld, als je met geloofwaardige inspanning al het werk verricht dat aan jou wordt toegewezen, aanwezig bent bij alle coachingsessies en andere afgesproken evenementen en workshops, en al je huiswerkopdrachten voltooit voor de afgesproken deadline en je bent na de 17de week nog steeds niet tevreden of je ziet geen resultaat? Dan coach ik jou GRATIS totdat je tevreden bent… zonder vragen!

Ik garandeer…

de waarheid te vertellen over jou en jouw bedrijf, hoe vervelend dat ook mag zijn, en hoe hard het ook mag klinken om jou te confronteren met de realiteit van jouw bedrijf en de veranderingen die je dient aan te brengen.

Als je mij als ActionCOACH inhuurt, krijg je een ‘onredelijke vriend’ (in de positieve zin van het woord) en persoonlijke business mentor die jij en jouw bedrijf nodig hebben om te slagen. Jij wordt verantwoordelijk gehouden voor alles dat je zegt te gaan doen, en jouw bedrijf krijgt de ‘push’ die het nodig heeft, zodat je de resultaten behaalt die je ook daadwerkelijk wil behalen binnen jouw bedrijf.

Ik garandeer…

jou een “ondernemers (her)scholing” in hoe een bedrijf écht werkt en hoe je het succesvol kunt laten groeien, evenals hoe je deze nieuwe scholing en kennis kunt toepassen in elke bedrijfssituatie.

Ik begeleid jou met bewezen systemen en strategieën, die gemaakt zijn om jou een ‘ondernemers (her)scholing’ te geven, zodat je er profijt van hebt in termen van meer tijd, een beter team en meer geld. Je zult niet alleen in staat zijn het daadwerkelijke groeipotentieel van jouw bedrijf te ontsluiten, jij zult ‘aan het stuur’ zitten van jouw bedrijf, uitgerust met een ‘routekaart’ en een ‘rijbewijs’ om het overal naartoe te rijden waar je wilt, met mij als ActionCOACH aan jouw zijde.

Ik garandeer…

volledige geheimhouding.

Tijdens onze werkrelatie zullen vertrouwen en begrip in hoge mate aanwezig zijn, gezien het feit dat we werken met vertrouwelijke coaching strategieën, en vanuit de kant van jouw bedrijf met vertrouwelijke cijfers en informatie. Daarom garandeer ik een vertrouwelijke, zakelijke relatie met jou tijdens onze samenwerking.

Jij en jouw bedrijf zijn uniek. Omdat je vertrouwt op mijn ervaring met het werken met bedrijven in alle soorten en maten, kun je er zeker van zijn dat je een goed begrip krijgt van alle programma’s die ik aanbeveel en de mogelijke uitkomsten en resultaten die je kunt verwachten.

Ik garandeer…

een bewezen aanpak en methodiek die ontwikkeld is om de winst binnen jouw bedrijf te vermenigvuldigen, met toegang tot mijn geheel eigen systeem van coaching strategieën, systemen, programma’s en diensten.

Je krijgt een aantal gesystematiseerde manieren te zien om een succesvol bedrijf te bouwen, en je krijgt ook volledige en exclusieve toegang tot meer dan 3.500 strategieën en tactieken die samen mijn geheel eigen business coaching systeem vormen.

Ik garandeer…

dat ik jou laat zien hoe ActionCOACH zakelijk succes definieert en hoe je een winstgevend, commercieel bedrijf bouwt dat ook zonder jouw aanwezigheid werkt.

Ook al ben je eigen baas, houd je van ondernemen en vind je het fijn om elke dag ‘in’ je bedrijf te werken, ik zal jou laten zien hoe je een bedrijf kunt opbouwen waar je ‘aan’ kunt werken, of je er nu elke dag bent of niet. Ongeacht jouw uiteindelijke doelen, leer je de strategieën, systemen en voordelen van de ActionCOACH definitie van een succesvol bedrijf.

7 REDENEN OM VANDAAG MET EEN COACH TE STARTEN …

  1. Je gaat minder werken en meer ontspannen … Het ActionCOACH-business coaching programma is als het hebben van een marketingmanager, verkoopdirecteur, trainingscoördinator, partner, vertrouwenspersoon, mentor en vriend die zich allemaal richten op het succes van jouw bedrijf …
  2. Een ActionCOACH houd je verantwoordelijk en houd je gefocust op jouw doelen en doelstellingen. Geen excuses. Je krijgt eindelijk die lijst met “to do’s” klaar.
  3. Je leert de gemakkelijkste en snelste manieren om jouw bedrijf meer geld te laten verdienen en hoe je dat geld kunt omzetten in winst.
  4. Je leert het meest effectieve wervingssysteem voor nieuwe medewerkers – voor gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde teamleden. Je krijgt dan de beste mensen die de toekomst van jouw bedrijf gaan opbouwen.
  5. Je krijgt een nieuw perspectief op jouw bedrijf en gebruikt informatie om beslissingen te nemen die jouw toekomstige traject zullen veranderen.
  6. Je leert eerst voordat je gaat verdienen. We zullen in jouw hele organisatie een passie voor leren inbrengen, waardoor bij iedereen in je bedrijf de betrokkenheid al toenemen. Leren leidt tot het beheersen van nieuwe vaardigheden die de prestaties van de organisatie zullen verbeteren.
  7. Je kunt de kracht van onze verkoop- en marketingsystemen benutten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze bewezen processen en strategieën zijn niet alleen fundamenteel gezond, ze zijn ook getest in duizenden bedrijven.

HAAL MEER UIT JEZELF
HOE STAAT JOUW BEDRIJF ERVOOR?

Wil je een beter presterend bedrijf waarin je minder hard hoeft te werken, met een beter team en meer winst?

CONTACT

We horen graag van je. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

8 + 2 =

Gratis Sessie