Assessments

Maak je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze online assessment tools – jouw sleutel tot succes!

Jezelf en je team opnieuw ontdekken!

Ontworpen om de diverse bedrijfsfuncties te verbeteren, van het stroomlijnen van het wervingsproces tot het verminderen van personeelsverloop en het versterken van het team. Maar dat is nog niet alles! Met onze tools kun je ook je sales en customer service naar een hoger niveau tillen.

Dit programma biedt je een diepgaand inzicht in de persoonlijkheidsprofielen van je team, klanten en leveranciers – en niet te vergeten, van jezelf! Want het begrijpen van deze dynamiek draagt bij aan betere samenwerkingen en effectievere communicatie.

Geef jezelf en je team de kans om te groeien en te bloeien met verbeterde leiderschapsvaardigheden en een sterker teamgevoel. Ontdek hoe je het beste uit jezelf en anderen kunt halen met onze online assessment tools. Samen bereiken we de successen die je voor ogen hebt!

7 REDENEN OM VANDAAG MET EEN COACH TE STARTEN …

  1. Je gaat minder werken en meer ontspannen … Het ActionCOACH-business coaching programma is als het hebben van een marketingmanager, verkoopdirecteur, trainingscoördinator, partner, vertrouwenspersoon, mentor en vriend die zich allemaal richten op het succes van jouw bedrijf …
  2. Een ActionCOACH houd je verantwoordelijk en houd je gefocust op jouw doelen en doelstellingen. Geen excuses. Je krijgt eindelijk die lijst met “to do’s” klaar.
  3. Je leert de gemakkelijkste en snelste manieren om jouw bedrijf meer geld te laten verdienen en hoe je dat geld kunt omzetten in winst.
  4. Je leert het meest effectieve wervingssysteem voor nieuwe medewerkers – voor gegarandeerd gepassioneerde en toegewijde teamleden. Je krijgt dan de beste mensen die de toekomst van jouw bedrijf gaan opbouwen.
  5. Je krijgt een nieuw perspectief op jouw bedrijf en gebruikt informatie om beslissingen te nemen die jouw toekomstige traject zullen veranderen.
  6. Je leert eerst voordat je gaat verdienen. We zullen in jouw hele organisatie een passie voor leren inbrengen, waardoor bij iedereen in je bedrijf de betrokkenheid al toenemen. Leren leidt tot het beheersen van nieuwe vaardigheden die de prestaties van de organisatie zullen verbeteren.
  7. Je kunt de kracht van onze verkoop- en marketingsystemen benutten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze bewezen processen en strategieën zijn niet alleen fundamenteel gezond, ze zijn ook getest in duizenden bedrijven.

HAAL MEER UIT JEZELF.
HOE STAAT JOUW BEDRIJF ERVOOR?

Wil je een beter presterend bedrijf waarin je minder hard hoeft te werken, met een beter team en meer winst?

CONTACT

We horen graag van je. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op.

14 + 12 =

Gratis Sessie